in ,

Beleggen zonder geld

Beleggen zonder investeren

Oke de titel klinkt wat click-bait, maar het is echt waar. Dit artikel gaat over hoe je gratis kunt beleggen. Je hoeft dus echt GEEN geld te storten en je kunt wel geld verdienen met beleggen in markten als Cryptocurrencies, grondstoffen of aandelen.

Nu hoor ik je denken ik kan toch geen aandelen of cryptocurrency kopen zonder geld te investeren? Dat klopt als je iets wilt kopen kost dit inderdaad geld en daarvoor zal je eerst geld moeten hebben.

No-Deposit welkomstbonus

Er zijn echter ook beleggingsplatformen die eerst gratis geld weggeven in de hoop dat je het zo leuk vindt dat je daarna meer gaat beleggen. Dit noemen ze ook wel de “no-deposit bonus“.

Vaak wordt dit gedaan door CFD brokers. Ze geven een relatief klein bedrag weg van 25 of 50 dollar. Met dit geld kun je echt beleggen en hoewel je het bedrag niet gelijk op kan nemen, mag je de winst die je met dit bedrag maakt wel opnemen.

Niet geschoten is altijd mis en door de hefboom die op de meeste CFD producten zit is het in theorie mogelijk om je welkomstbonus te laten groeien tot een leuk bedrag om verder mee te beleggen.

Brokers geven je gratis geld om te beleggen zodat je het platform leert kennen. Vindt je het leuk en maak je winst dan storten veel mensen daarna geld, want met meer geld kun je meer beleggen en loopt de winst/verlies ook sneller op.

Hoe kan het dat brokers gratis geld weggeven?

Brokers verdienen vaak hun geld op de spread. Dit is het verschil tussen de koop en verkoop prijs van een markt.

Stel jij opent een positie van 1 Ether. Dit is ongeveer 1000 euro (voorbeeld). Met een hefboom van 1:10 handel je dan dus met 10.000 euro (10 Ether). Gaat de prijs van Ether iets omhoog naar 1010? Dan heb je 100 euro verdient want 10×10 is 100, (ja echt). Het verschil tussen de koop en verkoopprijs (spread) kan bij Ethereum best 50 euro zijn. Als de prijs dus 10 euro omhoog gaat is 50 euro winst voor de broker en 50 euro winst voor jou. Stijgt de prijs verder? Dan is alle winst voor jou.

 Je kunt dus relatief snel winst maken maar de broker heeft de welkomstbonus die je bij het openen van je account hebt ontvangen al weer terugverdient na het openen van slechts één positie.

Het geven van een welkomstbonus is dus ideaal voor beleggers omdat ze gratis kunnen leren beleggen met echt geld. Voor brokers is het ook interessant omdat ze op deze manier mensen laten kennis maken met hun platform die later misschien willen beleggen met serieuze bedragen.

Platformen die gratis geld geven om te beleggen

Ik ben dus op zoek gegaan naar brokers die je geld geven om te beleggen zonder dat je een storting hoeft te doen. De brokers heb ik gerangschikt van hoge naar laag.

Bij sommige brokers moet je je telefoonnummer verifiëren voordat je de welkomstbonus krijgt. Je kunt hiervoor een Hema-simkaartje kopen van één euro en daarmee al je beleggingsaccounts verifiëren. maar ik heb mijn eigen nummer opgegeven. Ja je wordt dan gebeld door een beleggingsadviseur maar als je zegt dat je geen verdere interesse hebt dan is het ook goed.

 1. UFX.com 50 dollar welkomstbonus

UFX is de absolute koploper van het programma en geeft 50 dollar weg aan iedereen die een account aanmaakt op het platform. Je kunt de 50 dollar gebruiken om te handelen in cryptovaluta, normale valuta’s, grondstoffen, aandelen en nog veel meer.

Klik hier om naar de UFX review te gaan.

 1. XM.COM 25 euro welkomstbonus

XM geeft een welkomstbonus van 25 euro. Dus geen Dollars zoals bij UFX. Je kunt bij XM.com handelen in Forex, Commodities, cryptocurrencies en ook grondstoffen.

XM heeft momenteel een promotie lopen en geeft naast de welkomstbonus ook een stortingsbonus. Je krijgt 50% van het stortingsbedrag boven op het geld wat je stort tot 500 dollar. Tot 4500 krijg je nog 20% extra. Een voorbeeld: Je stort 100 euro dan krijg je in totaal dus 70 euro extra en kun je handelen met 170 euro.

Cysec verbiedt welkomstbonus

cysec

De meest grote CFD brokers worden gereguleerd door de Cysec op Cyprus. De Cysec heeft besloten dat vanaf de tweede helft van 2017 geen welkomstbonus meer mag worden gegeven aan nieuwe beleggers. Om deze reden zijn grote partijen zoals Plus500, 24option en Markets al gestopt met het verstrekken van deze bonussen.

Ik verwacht dus ook dat de bovenstaande twee brokers binnenkort hun bonus regeling gaan aanpassen. XM wordt gereguleerd door de Financial Conduct Autority (FCA), volgens vleen nog strenger als de Cysec. UFX wordt wel gereguleerd door de Cysec.

Maar tot dat de bonussen verdwijnen kun je er nu in ieder geval nog mooi gebruik van maken. Dus doe er je voordeel mee!

What do you think?

Written by Nander

Hey daar,
Nander hier van het Beursspel! Ik ben deze website begonnen omdat ik helemaal gek ben van beleggen . Toen ik zelf begon met beleggen kwam ik er snel achter dat er maar weinig (betrouwbare) informatie op het internet staat. Overal zie je websites met reviews maar niemand durft zijn naam of gezicht te laten zien. Daarom besloot ik mijn eigen Beursspel te lancheren met als doel eerlijke informatie te geven over beleggen en het begrijpbaar te maken voor iedereen ;).

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GIPHY App Key not set. Please check settings

  Loading…

  0
  Monero anoniem

  Monero (XMR) de anonieme cryptocurrency

  EURT-Tether-cryptocurrency

  EURT de nieuwe cryptocurrency van Tether