in

Plus500 Webtrader, de beste instellingen voor het traden

plus500-webtrader-tips

De Plus500 webtrader is gelijk bij inloggen bruikbaar, toch zijn er instellingen die je maar beter kan aanpassen om goed te kunnen handelen op het platform. In deze handleiding doen we de beste instellingen en tips uit de doeken voor meer overzicht.

De Plus500 webtrader is compleet vernieuwd in 2017 en is nu eigenlijk beter dan de software die je kan downloaden voor je pc. Maak je dus nog gebruik van de Plus 500 software voor de pc? dan raden we je aan om over te stappen op de android/ios app of gebruik te maken van de webtrader.

Plus500 webtrader verbeteringen

In dit artikel nemen we de belangrijkste instellingen met je door die je maar beter gelijk goed kan zetten na het aanmaken van je Plus500 account.

Voor je aan de slag gaat met deze tutorial raden we je aan om eerst een (demo)-account aan te maken bij Plus500. Je kunt dan gelijk de verbeteringen instellen en zult direct het resultaat zien van de aanpassingen.

Open hier de Plus500 webtrader als je al een account hebt of maak deze hier aan.

Verbetering één: De Candle stick grafiek

Op het moment van inloggen is de webtrader van Plus500 ingesteld met een lijngrafiek. Zoals hieronder te zien is in het plaatje.

Hoewel een grafiek er makkelijk en overzichtelijk uitziet is dit vooral leuk voor beginnende traders. Op de beurs en eigenlijk iedereen die serieus bezig is met traden maakt gebruik van de candle stick grafiek.

De candle sticks grafiek geeft een stuk beter inzicht op de ontwikkelingen in de markt. Zo zie je per ingesteld tijdvak wat de hoogst genoteerde positie was in de periode maar ook wat de laagste genoteerde positie was.

Je kunt overschakelen naar de Candle stick grafiek door op het knopje te drukken onder de rode pijl.

Plus500 webtrader
Screenshot genomen op 21-10-2017

Omdat je per periode kan zien op welke positie het aandeel/cfd heeft gestaan kun je snelle stijgingen of dalingen eerder herkennen. Door de kleuren van de candle stick (groen/rood) herken je ook sneller patronen in de grafiek.

De candle stick grafiek heeft nog veel meer voordelen en er zijn complete boekwerken geschreven over hoe je candle stick grafieken moet lezen.

Wil je meer weten of candle stick analyses? Dan raad ik het book Candlesticks for dummies aan. Heb je al enige ervaring en wil je je trades naar een hoger niveau tillen? Dan raden ik je dit boek aan.

Verbetering twee: Zoom uit

Ja weer een inkoppertje maar door in te zoomen zie je meer candles en hoe meer candles je ziet hoe beter overzicht je hebt in de ontwikkeling van je positie.

Voor je een positie opent, kijk altijd op de verschillende charts voor een goed overzicht. We raden je aan om niet te handelen op de 1minuut en 5minuut tickers. Doe dit alleen wanneer de spread heel erg laag is of als je informatie hebt die de koers in een positieve zin zou kunnen beïnvloeden.

Verbetering drie: Stel notificaties in.

Je kunt natuurlijk niet de hele dag naar je computerscherm blijven kijken (dit wil je hoop ik ook niet). Daarom is het handig om notificaties in te stellen voor de markten waarin je geïnteresseerd bent.

bitcoin-handel-cfd

Zelf handel ik veel in cryptocurrencys zoals Bitcoin, Dash en Etherheum maar hou ik ook grondstoffen als goud en zilver in de gaten.

Voor deze markten heb ik notificaties ingesteld. Als je de app hebt geïnstalleerd krijg je een pushmelding op je telefoon. In de Plus500 webtrader wordt gebruik gemaakt van een push notificatie. Bij een browser als Chrome komt deze ook vaak binnen op je telefoon.

Je kunt verschillende veranderingen instellen op je telefoon.

 • Als de markt een prijs instelt die jij hebt ingesteld
 • Als de markt op een dag een X aantal procenten daalt of stijgt.
 • Of als de ratio kopers/verkopers daalt/stijgt tot een X aantal procent.

Met deze drie verbeteringen wordt de Plus500 webtrader een nog betere plek voor het openen van je posities. Je kunt hier een account aanmaken als je deze nog niet hebt.

Gratis demo-account

Bij Plus 500 kun je gebruik maken van een gratis demo-account waardoor je kan handelen met 40.000 euro nepgeld. Hierdoor kun je eerst de kneepjes van vak onder de knie krijgen en kun je de overstap naar handelen met echt geld maken als je precies door hebt hoe alles werkt.

Heb je nog vragen over dit artikel of iets anders gerelateerd aan beleggen? Je kunt ons altijd bereiken via info@beursspel.org.

“80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren”

What do you think?

Written by ContentKanon

Hallo daar,
Mijn naam is het ContentKanon. Mijn doel is om zo veel mogelijk waardevolle content op de website van Het Beursspel te knallen. Lijkt het jou ook leuk om te knallen voor het beursspel? Stuur dan een berichtje via ons contactformulier.

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GIPHY App Key not set. Please check settings

  Loading…

  0
  crypto500-review

  Crypto500, de enige eerlijke review

  kucoin-review

  Kucoin de “onafhankelijke crypto exchange”