in

Gratis Crypto Video Training

video-cursus-cryptotrading

Crypto video training

Zoals jullie weten ben ik momenteel druk bezig met het maken van een video training voor beginners in de crypto wereld. Met mijn training probeer ik mezelf te onderscheiden van de wildgroei die momenteel heerst.

Iedereen is tegenwoordig crypto-expert en wil je zijn/haar advies verkopen. Het voelt soms een beetje als het wilde westen.

Met mijn training richt ik me op hoe ik het beleggen in crypto aanpak.

  • Hoe ik goedkoop Bitcoins en andere cryptocurrency koop
  • Welke technische indicatoren ik gebruik en waarom
  • Hoe je risico’s minimaliseert
  • Hoe ik mijn coins kies en op welk platformen ik handel
  • Ik onderbouw mijn keuzes en sta ook altijd open voor alternatieven. 

De wereld van crypto is er een wereld die snel veranderd. Wat vandaag “het ding is” kan morgen al niet meer noemenswaardig zijn.

Iedereen mag vervolgens zelf doen met het advies wat hij/zij wil doen. 

Waarom ik deze training gratis weggeef

Zelf heb ik het idee dat de informatie die ik gratis weg ga geven in mijn training veel mensen ineens een klap wijzer gaat maken. Dit zeg ik niet om arrogant te doen maar ik zie zie dagelijks berichten voorbij komen met vragen als “hoe koop ik het goedkoopst Bitcoin” of “wat is de beste exchange?”. Het is dus voor mezelf ook wel handig als ik hier een kant en klare training voor heb. Daarnaast deel ik deze informatie omdat ik geloof in “wie goed doet goed ontmoet”. 

De “beste cryptocurrency/tool/platform” is natuurlijk alleen maar de “beste cryptocurrency/tool/platform” tot er een nieuwe “beste” komt.

Neem als voorbeeld Nokia. Vroeger hadden we er bijna allemaal één maar nu heb je waarschijnlijk een Samsung of Apple telefoon. Niets is voor altijd, ook niet in crypto.

Inschrijven voor de video cursus is nog helemaal gratis tot (1 december) en door je e-mail hier rechts in de side bar achter te laten doe je mee.

What do you think?

Written by Nander

Hey daar,
Nander hier van het Beursspel! Ik ben deze website begonnen omdat ik helemaal gek ben van beleggen . Toen ik zelf begon met beleggen kwam ik er snel achter dat er maar weinig (betrouwbare) informatie op het internet staat. Overal zie je websites met reviews maar niemand durft zijn naam of gezicht te laten zien. Daarom besloot ik mijn eigen Beursspel te lancheren met als doel eerlijke informatie te geven over beleggen en het begrijpbaar te maken voor iedereen ;).

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

Loading…

0
trading-seminars

Trading Seminars in WTC Amsterdam

Commodity Channel index berekenen

Commodity Channel Index (CCI) uitgelegd