in

Ledger Nano S black friday aanbieding

korting ledger nano s

Wat is een Ledger Nano S?ledger nano s aanbieding

De Ledger Nano S is de meest gebruikte hardware wallet voor Bitcoins en Altcoins. Niet zo vreemd ook de ledger Bitcoin wallet ondersteunt meer dan 25 verschillende de cryptocurrencies en is één van de veiligste manieren om je Bitcoins te bewaren.

Als je een beetje kennis hebt over cryptocurrency en de wereld van Bitcoin hoef ik je niet te vertellen dat Bitcoin ook erg gewild zijn door hackers en mensen met minder goede intenties.

Deze week nog werd er voor 150.000 USD aan Bitcoins gestolen van iemand die inlogde op zijn WIFI via een publiek wifi netwerk(link). Dit is natuurlijk ook niet slim maar er zijn ook genoeg voorbeelden van mensen die hun account wel beter beveiligd hebben zoals hier en hier.

Als je Bitcoins of andere cryptocurrencies hebt is het dus belangrijk om deze veilig op te bergen. De Ledger Nano S is dan ook de ideale hardware wallet. In de onderstaande video kun je zien hoe je een Ledger Nano S instelt en gebruikt.

Tekst gaat verder onder de video.

Ledger Nano S aanbieding

De Ledger Bitcoin wallet is nu in de aanbieding van vrijdag 24  tot maandag 26 november (black Friday tot cybermonday).

Klik hier om de Ledger Nano rechtstreeks uit Frankrijk te bestellen.

Deze aanbieding geld alleen als je de Crypto wallet direct koopt bij Ledger zelf in Frankrijk. Normaal kost de wallet 69,- incl btw maar tijdens dit weekend krijg je dus 21% korting. Mocht je dus nog wachten op een teken om je Bitcoins eindelijk de bescherming te geven die het verdient. Dan is dit het moment ?.

Bestel je de wallet liever in Nederland? Dat kan ook. Cryptomaan.nl is de officiële distributeur van Cryptocurrency wallets in Nederland. Naast de Ledger Nano S hebben ze ook andere goede en veel gebruikte wallets zoals bijvoorbeeld de Trezor om  je cryptocurrencies in op te bergen.

Zie je nog een andere leuke crypto gerelateerde aanbieding voorbijkomen dit weekend? Stuur ons dan een berichtje via Facebook en ik zal het delen op de Beursspel Facebook pagina.

What do you think?

Written by Nander

Hey daar,
Nander hier van het Beursspel! Ik ben deze website begonnen omdat ik helemaal gek ben van beleggen . Toen ik zelf begon met beleggen kwam ik er snel achter dat er maar weinig (betrouwbare) informatie op het internet staat. Overal zie je websites met reviews maar niemand durft zijn naam of gezicht te laten zien. Daarom besloot ik mijn eigen Beursspel te lancheren met als doel eerlijke informatie te geven over beleggen en het begrijpbaar te maken voor iedereen ;).

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GIPHY App Key not set. Please check settings

  Loading…

  0
  Commodity Channel index berekenen

  Commodity Channel Index (CCI) uitgelegd

  UFX ervaringen

  UFX, een eerlijke review