in ,

Rijk worden aan een terroristische aanslag? Het is makkelijker dan je denkt.

Geld verdienen aan een terroristische aanslag

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.9″]

Rijk worden van een terroristische aanslag?

Dat kan! en in dit artikel ga ik je precies stap voor stap onthullen hoe slimme bankiers bakken met geld verdienen aan een terroristische aanslag en hoe jij dit ook kunt doen. En dat zonder speciale voorkennis of expertise!

[learn_more caption=”(Verplichte) Disclaimer”] Wij van het Beursspel zijn op geen enkele manier voorstander van of blij met terrorisme in de wereld en zullen het verkrijgen van geld nooit belangrijker vinden dan een mensenleven. Wij van het Beursspel bieden geen garanties en zijn niet aansprakelijk voor eventuele winsten of verliezen op basis van handelingen die zijn uitgevoerd na het lezen van de tekst. De conclusies die je uit de tekst haalt zijn jouw eigen bevindingen en wij accepteren hier geen enkele aansprakelijkheid voor.[/learn_more]

De aandelenhandelaar

Het gezegde gaat “de één zijn dood is de ander zijn brood” en dit gaat zeker op tijdens een terroristische aanslag. Terwijl er mensen overlijden aan de gevolgen van terrorisme zijn er slimme bankiers die tonnen met geld verdienen met de “gevolgen van de aanslag”.

Tijdens een gesprek met een (anonieme) beurshandelaar vertelde hij hoe de bankiers ontzettend veel geld verdienen aan terrorisme en hoe makkelijk dit eigenlijk is. Volgens hem zou iedereen deze strategie kunnen toepassen. Je moet alleen net even weten hoe deze strategie in zijn werk gaat ;).

Het effect

Zelf had ik in het begin bedenkingen bij deze strategie en daarom probeerde ik deze eerst een keer veilig uit op mijn aandelen(demo)account.

De strategie werkte echter meteen! De 20.000 euro op mijn (demo)account was 31.706,65 euro geworden in minder dan een kwartier tijd! Dit is dus een stijging van meer dan 150% procent. Stel dat ik 1000 euro van mijn eigen geld had ingelegd, dan was dit een kwartier later 1500 euro! 500 euro winst in minder dan 15 minuten. Voor 500 euro kun je toch leuk op vakantie naar Mallorca tegenwoordig ;).

De strategie

Ik ga nu de strategie stap voor stap uitleggen. De strategie is simpel maar super effectief en winstgevend.

Voor deze tutorial maak ik gebruik van Plus500. Dit is dé plek om veilig te handelen in CFD’s. Ik maak gebruik van een demo account omdat ik een nieuwe strategie altijd eerst test in een veilige omgeving voor ik ergens echt geld in steek.

De aanslag 29-3-2016

Ik was net wakker en zat achter mijn computer. Om 9:20 precies begon mijn telefoon heftig te trillen. Een pushbericht van de Nu.nl & Ad.nl apps op mijn mobiel. Er is een vliegtuig gekaapt van Egyptair. Ik wist op dat moment dat ik snel moest handelen en dat je met elke seconde die je wacht geld aan het verliezen bent.

Ik logde dus zo snel mogelijk in op mijn Plus500 account en typte Air in bij de zoekfunctie. Vervolgens kreeg ik verschillende luchtvaartmaatschappijen te zien zoals KLM en EADS. Helaas geen Egyptair maar ik wist dat de kaping ook effect zou hebben op andere luchtvaartmaatschappijen.

Rijk worden aan een terroristische aanslag

Ik drukte dus gelijk op KLM short/verkopen en ik wachtte enkele seconden in spanning af…. Nog geen 10 seconden later begonnen de aandelen van KLM opeens gigantisch te kelderen en zag ik het geld mijn account in stromen. Ik kon het zelf bijna niet geloven.

Op deze makkelijke manier demorekeningkon ik dus van mijn 20.000 euro (demo) geld dus 31.607,64 euro maken in minder dan 15 minuten.

Om je te laten zien dat het echt de kaping was die een verpletterende effect had op de aandelen van de luchtvaartmaatschappijen, heb ik nog wat andere screenshots bijgevoegd van de aandelen van Lufthansa en Ryanair.

Lufthansa screenshot. Zoals je ziet duikt hij flink na 9:20 maar omdat de kaping verder geen gevolgen heeft voor Lufthansa krabbelt die ook snel weer op en stijgt zelfs later die dag. Geld verdienen aan aandelen van Lufthansa

 

Screenshot Ryanair. De kaping had minimale gevolgen voor Ryanair maar toch zie je een plotselinge sterke daling rond 9:20. RyanairHieronder beschrijf ik nogmaals stap voor stap hoe ik te werk ben gegaan en hoe je dit gemakkelijk zelf ook kan doen. 

Stap 1.

Maak een account op Twitter en volg alle grote nieuwsorganisaties ter wereld (CNN etc). Hoe sneller jij op de hoogte bent van het laatste nieuws in de wereld hoe meer geld jij kan verdienen. Volg ook de journalisten zelf en hou belangrijke hashtags in de gaten (zoals #isis #terroisme).

Je kunt natuurlijk niet 24/7 met je hoofd in je telefoon/computer zitten. Zet daarom alerts aan bij belangrijke berichten. Dit kan bijvoorbeeld in de app van Nu.nl of AD.nl je telefoon begint dan gelijk te trillen zodra er weer iets belangrijks is gebeurt in de wereld.

Knowledge = power = money

Stap 2.

Maak een account op plus500 (<- aanrader). Voor de strategie maakt het natuurlijk niet uit of je echt geld gebruikt of niet. Bij zowel de demo account als met echt geld heb je met de echte koersen te maken en het resultaat zal dus hetzelfde zijn. (Behalve dat je met echt geld natuurlijk ook echt geld overhoudt).

Stap 3.

Scenario:

Opeens gebeurt het! Je krijgt een push-bericht op je telefoon. Er is weer een aanslag gepleegd. Deze keer is er een vliegtuig van Transavia gekaapt door terroristen. Het vliegtuig is nog wel in de lucht maar het ziet er naar uit dat het niet goed gaat aflopen.

Wat denk je nu dat de aandelen van Transavia gaan doen? Worden die meer waard of worden die minder waard? Ja, dat klopt, die worden (fors) minder waard! In deze situatie ga je dus short (je verwacht daling). Hoe sneller je reageert hoe meer daling je zult meemaken en dus hoe meer geld je zult krijgen!

Het is zelfs vaak zo dat de aandelen van de andere vliegtuigmaatschappijen ook dalen (zoals je in mijn voorbeeld kan zien). Stel je zou dus bijvoorbeeld geen aandelen kunnen shorten van Transavia maar wel de van KLM. Dan is de kans groot dat deze aandelen ook zullen zakken.

Het is dus belangrijk om bij elke vorm van “breaking news” bij jezelf na te denken. Voor welke bedrijven zou dit financiële gevolgen kunnen hebben? Elke actie heeft een reactie en dit geldt ook voor de aandelen markt ;).

Stap 4.

Na dat de aandelen naar beneden gesprint zijn verzilver je je euro’s. Wacht niet te lang. Voor je het weet zijn de aandelen weer op het oude niveau. Hou hierbij het nieuws goed in de gaten? Hoe gaat het bedrijf om met de crisis? Handelen ze goed of juist slecht. Anticipeer hier op.

Stap 5.

Maak de euro’s op je plus500 account over op je bankrekening en neem je vrienden mee uit eten of ga lekker genieten op vakantie.  DONE zo makkelijk is het. Begin vandaag nog met rijk worden. Het geld ligt voor het oprapen, ik heb je laten zien waar het ligt maar je zult het wel zelf moeten pakken ;).

PS. Gelukkig liep deze kaping goed af en raakte er niemand gewond! Het loopt helaas ook wel eens slechter af. kaping egyptair

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat je er wat aan hebt, deze simpele maar doeltreffende strategie ;). Wil je gelijk een storting doen op Plus500? En er helemaal klaar voor zijn als er weer wat gebeurt in de wereld (kwestie van tijd). Maak dan een account aan bij Plus500.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

What do you think?

Written by Nander

Hey daar,
Nander hier van het Beursspel! Ik ben deze website begonnen omdat ik helemaal gek ben van beleggen . Toen ik zelf begon met beleggen kwam ik er snel achter dat er maar weinig (betrouwbare) informatie op het internet staat. Overal zie je websites met reviews maar niemand durft zijn naam of gezicht te laten zien. Daarom besloot ik mijn eigen Beursspel te lancheren met als doel eerlijke informatie te geven over beleggen en het begrijpbaar te maken voor iedereen ;).

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

    Loading…

    0

    Winst en verlies bij handel in CFD’s op Plus500

    Nu ook CFD Forex traden bij 24Option in WTC Amsterdam