in

Trading Seminars in WTC Amsterdam

trading-seminars

Nooit uitgeleerd

trading seminarsZelf zal ik dan ook de laatste persoon zijn die beweert ooit uitgeleerd te zijn en mede om deze reden ga ik dan ook 14 december naar het Bitcoin & Blockchain seminar in het WTC in Amsterdam. Het seminar wordt georganiseerd door Trading Seminars.

Naast de informatie vindt ik het ook vooral erg leuk om in contact te komen met andere mensen die zijn gegrepen door het “crypto-virus”. Mijn doel voor 2018 is dan ook om verschillende crypto events te bezoeken en wie weet zelfs op één te spreken.

De Sprekers op het Bitcoin & Blockchain seminar

Op het event komen verschillende sprekers en ik verwacht dan ook echt veel crypto gerelateerde informatie. Punten die zoal aan bod komen zijn:

 1. Hoe slag ik Bitcoins veilig op (wallets)
 2. Wat zijn ICO’s en waarom zou ik in ICO’s investeren
 3. Potentiele investeringskansen herkennen
 4. Risico’s maximaal afdekken
 5. Toepassen van verschillende belegging strategieën
 6. Daytraden met cryptovaluta
 7. Afsluitende netwerkborrel!

De meest essentiële punten komen dus aan bod voor mensen die geïnteresseerd zijn in Crypto en Blockchain.

De sprekers komen vanuit verschillende werkvelden. Zo is er een cyber security expert aanwezig maar ook een beleggingsadviseur die jarenlang heeft belegt en gedaytrade voor Binckbank en ING. Één spreker die mij zelf erg interessant lijkt is Bernard de Vree. Een belastingadviseur die gaat vertellen hoe we als crypto-eigenaren slim om kunnen gaan met de belastingdienst.

De complete lijst met sprekers kun je hier vinden: Tradingseminars.nl

Al met al verwacht ik dus dat het een gezellige en vooral leerzame avond wordt.

Lijkt het je dus leuk om meer te leren over crypto, crypto-trading of gewoon gezellig te netwerken (en borrelen :)) met andere blockchain enthousiastelingen zoals ik. Dan kun je hier je kaartje kopen voor het Bitcoin & Blockchain event in Amsterdam.

Voorafgaand aan het Bitcoin & Blockchain seminar wat in de avond plaatsvindt, wordt er ook een daytrading seminar gehouden. Ik heb een combi ticket gekocht en zal bij beide aanwezig zijn.

Owja en mocht je ook willen gaan en een lift nodig hebben vanuit het verre oosten! Hit Me Up 😉

What do you think?

Written by Nander

Hey daar,
Nander hier van het Beursspel! Ik ben deze website begonnen omdat ik helemaal gek ben van beleggen . Toen ik zelf begon met beleggen kwam ik er snel achter dat er maar weinig (betrouwbare) informatie op het internet staat. Overal zie je websites met reviews maar niemand durft zijn naam of gezicht te laten zien. Daarom besloot ik mijn eigen Beursspel te lancheren met als doel eerlijke informatie te geven over beleggen en het begrijpbaar te maken voor iedereen ;).

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GIPHY App Key not set. Please check settings

  Loading…

  0
  bitcoin koers verwachting

  De Bitcoin koers voorspellen met kunstmatige intelligentie

  video-cursus-cryptotrading

  Gratis Crypto Video Training