in

Waarom ik definitief gestopt ben met het Beursspel

Beursspel gesloten

Beursspel gestopt

Hey daar, je leest het goed. Ik was al een tijdje niet meer zo actief maar ik ben nu definitief gestopt met het schrijven van content voor het Beursspel.

Ik ben nog steeds bezig met beleggen in CFD’s en oa cryptocurrencies maar ik schrijf hier de laatste tijd weinig over (op het beursspel).

Hoewel ik altijd eerlijk ben geweest over waar ik mee bezig was op beleggingsgebied merkte ik de laatste tijd dat mijn blog veel “onervaren” beleggers begon aan te trekken.

De reclame-inkomsten van mijn website komen grotendeels van online brokers als Bitmex (nog steeds mijn persoonlijke keuze), Binance of Plus500 voor CFD’s.

Dit zijn goede platformen die ik zelf ook gebruik maar ongeschikt voor onervaren beleggers.

Beleggen is een zero sum game en elke euro die één persoon verdient moet bij iemand anders wegkomen. Bij Plus500 bijvoorbeeld lijdt 80,6 procent van alle retail beleggers verlies. Dan hebben we het dus nog niet over de mensen die quitte spelen of een klein beetje winst boeken. Waarschijnlijk gaat de 5% echt ervaren beleggers er vandoor met het echte geld.

Ja dat is how the game works en door te beleggen maak jij ook kans (of niet) op geld. Als onervaren belegger is de kans dus groot dat je in de categorie van 80,6% gaat vallen. Tuurlijk zullen veel mensen denken dat ze “anders” zijn en misschien is er wat beginnersgeluk maar feit is dat de meeste mensen die dit blog lezen geld zullen gaan verliezen tijdens het beleggen.

En dit was dus juist niet de bedoeling van het Beursspel. Het was mijn doel om een plek op het internet te creëren waar wel eerlijk over beleggen wordt gepraat en bovenal om andere mensen die willen gaan beleggen te helpen.

Want don’t get me wrong. Beleggen kan zeker genoeg opleveren. Alleen zetten te veel mensen geld in op een manier die meer op gokken lijdt.

Iedereen is natuurlijk zelfverantwoordelijk voor wat hij/zij doet met zijn/haar geld maar als schrijver en eigenaar voor deze website voel ik me toch enigszins begaan met de lezers.

Ik heb dus besloten om niet meer verder te bloggen op het beursspel.org. Een rigoureuze beslissing maar het doel van deze website is om mensen te helpen en als het meer mensen geld laat verliezen dan het iets (geld) oplevert wat voor waarde levert de website dan?

Het is dus over en uit met het blog van het beursspel. Het spel blijft wel gewoon bestaan want het spel is zeker nog van toegevoegde waarde voor beginnende beleggers. 

Wil je me blijven volgen? Dat kan!

Mocht je me willen blijven volgen dan kan dat op mijn website vrijbuitersnest.nl. Dit is mijn persoonlijke blog waarin mijn duurzame reis naar financiële onafhankelijkheid deel met de wereld. Dus beleggen komt ook regelmatig aan bod.

Bloggen is voor mij echt een hobby en in het dagelijks leven ben ik voornamelijk bezig met mijn webshop prepz.nl. Maar ik probeer minimaal 1x per maand een update te plaatsen ;).

Het doel van dit blog is niks meer dan mijn persoonlijke reis documenteren, en het connecten met like minded people.

Dus mocht het je aanspreken neem dan gerust een kijkje. Er komt veel waardevolle content online.

Ik wens iedereen die dit leest geweldige successen toe in life en op de beurs.

Groetjes Nander

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Written by Nander

Hey daar,
Nander hier van het Beursspel! Ik ben deze website begonnen omdat ik helemaal gek ben van beleggen . Toen ik zelf begon met beleggen kwam ik er snel achter dat er maar weinig (betrouwbare) informatie op het internet staat. Overal zie je websites met reviews maar niemand durft zijn naam of gezicht te laten zien. Daarom besloot ik mijn eigen Beursspel te lancheren met als doel eerlijke informatie te geven over beleggen en het begrijpbaar te maken voor iedereen ;).

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

elon tweets money

Ik Ben er Weer & Waarom ik Van Elon Musk Hou♥