Het beursspel

Het beursspel is de leukste fictieve beurssimulator voor iedereen die kennis wil maken met de beurswereld. Hiernaast hebben we een gezellig beurs gerelateerd forum met een actieve community waar we vragen beantwoorden en de dagelijkse beursactiviteiten met elkaar bespreken.

Hieronder en lijstje met wat je van het beursspel kan verwachten en wat je zeker niet van ons kan verwachten.

Wat bied het beursspel:

green checkbox Een leuke beurssimulator om kennis te maken met de wereld van de beurs

green checkbox Waardevolle en betrouwbare informatie

green checkbox Gratis toepasbare Tips en trucs die jou kunnen helpen bij het worden van een betere beurshandelaar

green checkbox  Een gezellig forum waar je (beurs gerelateerde) vragen kan stellen of gezellig kan kletsen met de andere forum lezers.

green checkbox  Meerdere keren per jaar houden we ranglijst wedstrijden en worden de beste spelers beloont met echte prijzen.

Wat is het beursspel zeker niet:

delete-remove-cross-red-cancel-abort-error Een website die je dure “winstgevende” programma’s of ebooks wil verkopen

delete-remove-cross-red-cancel-abort-error Een website die de beurscode gekraakt heeft voor “gegarandeerde winst” en deze voor een (klein) bedrag met jou wil delen

delete-remove-cross-red-cancel-abort-error Een spel waarbij je na 5 minuten spelen genoeg kennis hebt om te solliciteren op Wall Street

delete-remove-cross-red-cancel-abort-error Een website die jou de gouden tip geeft over een aandeel dat wel eens met 200% kon verdubbelen gebaseerd op ons onderbuik gevoel.

(Sinds kort blog ik verder onder de alias Meestermoney.nl. Als MeesterMoney is het mijn doel om mensen te laten zien hoe dicht bij financiële vrijheid kan zijn als je verstandig met je geld omgaat).

Leuk dat je de weg heb gevonden naar mijn website “het beursspel.org”

Mijn naam is Nander Knobben, ik ben 28 jaar en ik woon in het verre oosten (van Nederland). Op het moment ben ik net afgestudeerd en ben ik voornamelijk bezig met de handel in cryptocurrency’s en grondstoffen. Daarnaast heb ik een webshop voor mensen die (meer) zelfvoorzienend willen leven genaamd prepz.nl

In mijn vrije tijd hou ik me nu ongeveer 5 jaar bezig met het handelen in cryptocurrency, grondstoffen en forex. Naast dat het een leuke hobby is levert het de laatste jaren ook steeds meer geld op. 

Ik ben het beursspel en het bijhorende blog begonnen omdat ik gefrustreerd was met de vele onoprechte websites die we vandaag de dag op het internet zien. Veel beurs gerelateerde websites lijken leuk maar zodra je je aanmeld of lid word proberen ze je al iets te verkopen.

Nu vind ik niet dat er iets mis iets met iets verkopen (als het goed is) maar “stop met werken binnen 10 minuten” zijn vaak de slogans waar deze programma’s mee aangeprezen worden. Vaak worden op deze websites bepaalde diensten opgehemeld en wat blijkt? Dit is nou juist de dienst die zij verkopen.

Het doel van het beursspel is dus om eerlijke en betrouwbare informatie met je te delen over het handelen op de beurs. Op het blog en het forum ga ik het niet alleen hebben over de mooie kanten van de beurshandel, maar ook over de valkuilen.

Ik vind het super leuk om bezig te zijn met de beurs en het hier met jou over te hebben Ben jij dus ook geïnteresseerd in de beurs en/of online ondernemen?

Voeg me dan toe op Linkedin of like mijn Facebook pagina(s).

linkedin   1377580_10152203108461729_809245696_n

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0