Plus500

Plus500 geeft 500 usd voor een crypto trader en 700 voor grondstoffen etc, gemiddeld zijn ongeveer 10 demo-accounts 1 echte trader. Voor crypto traffic is het 500

Link: Plus500-partner

Markets geeft 800 usd voor een echte trader, crypto trafic gaan ze minder voor geven maar is nu nog niet. Ze hebben wel momenteel de cryptomarkt gesloten op hun platform dus als je er mensen heen stuurt kunnen het geen echte traders worden (als ze crypto willen handelen). De andere markten zijn wel open natuurlijk.

Link: Markets-partner

24option

24option geeft 400 usd per trader (moet je wel voor onderhandelen met je affiliate manager). Dit is bij mij het best converterende affiliate programma. Demo accounts moeten hun telefoonnummer invoeren en worden gebeld door een accountmanager. ik haal hier gemiddeld 3 demo-accounts 1 echte trader.

Wel moet ik erbij zeggen dat ik bij 24 options nog steeds wacht op mijn geld van november en december terwijl ik talloze mailtjes hebt gestuurt. Dus nog even afwachten of ze echt serieus zijn.

Link: 24option-partner

Binance

Binance is de nummer 1 crypto exchange ter wereld. Heeft meer volume dan bittrex en bitfinex. Momenteel hebben ze nieuwe inschrijvingen gesloten maar als je hier mensen aanbrengt krijg je 30% van de trading comissies. Dit kan ook leuk oplopen.

binance

Ik raad je aan om sowieso Plus500 en 24options te gebruiken omdat hier het meeste wegkomt. Daarnaast zou ik me focussen op europeese landen waar ze goed engels kunnen. In amerika zijn CFD’s verboden en in belgie trouwens ook.